Book en gratis samtale på 15 min. og få støtte til din sundhed  Ja tak

Varigt vægttab med Sense og sundhedspsykologi

Vi går nye veje

Slankekure, kontrol og gentagende forsøg efterfulgt af tristhed og selvbebrejdelser, når det ikke lykkes er noget som de allerfleste kender til, når man ønsker at tabe sig og få det bedre med sig selv. 

Vi går en helt ny vej.

På holdet ”Varigt vægttab med Sense og sundhedspsykologi” er der tid og ro til at opdage, hvordan man kan opnå balance og ændringer af hverdagens mad- og spisevaner uden at opleve tristhed, stress og uro.

UNDERVISERNE Line Bak og Asta Nissen følger dig gennem forløbet.

Uddybende overskrift / intro

Vi går en ny vej, hvor glæde, overskud, ro og balance fylder. På holdet støttes den enkelte til at opdage, hvordan mad kan spises og nydes i en større balance med hverdagen, kroppen, ens naturlige vægt og sammen med de mennesker, der er en del af ens hverdag. 

Holdet er eksklusivt med kun 8-14 deltagere, så der er tid og plads til at få talt og lyttet. Er man mest til at lytte, så er der ingen taletvang. Man deler kun det, som man har lyst til og vi har tavshedspligt over for hinanden.

Både Line, der er klinisk diætist og Asta, der er mentor i mad og psyke med speciale i Sense er holdets vejledere hver gang. Så du får altid den helt rigtige hjælp, hvad angår både mad, spisemønstre og hvordan vi forholder os til vores sind og psyke, når vi ønsker at skabe forandring i vores liv.

De enkelte mødegange


 1. Introduktion til, hvordan du med opmærksomhed på mængder og variation opnår et varigt vægttab – grundig gennemgang af Sense-principperne
 2. Lær din sult og mæthed at kende – oplev din kloge mavefølelse og find frem til, hvordan den kan guide dig i hverdagen. Vi spiser og hygger sammen.
 3. Find roen og forstå, hvordan dit sind virker – genfind din medfødte og iboende sundhed med den enkle og helt nye sundhedspsykologi, som også kaldes ”Din iboende sundhed” eller ”De tre principper”.
 4. Du er ikke din vægt – forstå hvorfor vægten svinger op og ned og find roen på den lange bane. På dette hold bliver du ikke vejet hver gang, men vi hjælper dig med den nyeste specialviden om, hvad din vægt rent faktisk fortæller dig – mange overraskes og føler lettelse.
 5. Følelsesmæssig spisning, cravings og spisemønstre – hvad er det, der sker? Tanker, følelser og vejen hjem – du er helt normal og det er mere enkelt end du tror.
 6. Fra kurtankegang til opdagelsen af meget bedre idéer – om ro, indsigter og om at finde hjem til sig selv og sin egen indre sundhed
 7. Vi følger op på de vigtigste emner og afrunder sammen med en festlig middag.

Få en relevant udtalelse fra en af dine kunder, der har erfaring med netop den ydelse eller det produkt siden her handler om.

K. Unde

Medarbejder, Global Firmaet

Det får du med 


 • Grundig kostvejledning i Sense-principperne
 • Sundhedspsykologi der giver dig selvindsigt og hjælper dig med at opløse negative tanker og mønstre – find tilbage til din iboende sundhed
 • Præcis vejledning, hjælp og personlig støtte
 • En grundbog i Sense
 • 2 middage med holdet
 • Lukket FB-gruppe med sparring og støtte i hele perioden
 • Kaffe, te og materialer
 • 25% rabat på individuelle samtaler i kursusperioden
 • Under hele forløbet vil der være mulighed for specifik vejledning, hvis du har diabetes