Book en gratis samtale på 15 min. og få støtte til din sundhed  Ja tak

Om Bak&Nissen

Om Bak&Nissen

Der er mange misforståelser og myter om mad og spisning, som skaber unødig stress og pres.

Vi tilbyder vejledning, hvor vi hjælper dig med at gennemskue, hvad der er sandt og hvad der er falskt, så livet kan blive langt roligere og lettere.

Vi hjælper med den rette og overskuelige viden, som gør dig i stand til at træffe gode beslutninger om sundhed, mad og spisning. 

 

Vi guider dig til at opnå forandringer, som er meningsfulde og støttende i forhold til din særlige situation.

Vi hjælper dig med at opdage din egen sundhed, som lige nu kan være skjult i tanker om kontrol, stress, pres eller misforståelser. 

Vores individuelle vejledninger og holdforløb kan du efterfølgende supplere med at blive en del af Klub Bak&Nissen.  

Line Bak
Klinisk diætist

(Til højre på fotoet)

Jeg er optaget af hvordan den mad vi spiser, kan være med til at skabe grobund for det gode og sunde liv. Jeg står derfor klar til at hjælpe og støtte i forhold til hvordan du kan bruge mad som en vej til det sunde og gode liv.

Jeg vejleder ligeledes i forhold til hvordan den mad, kan blive en naturlig del af behandling eventuel sygdom. Personlig ernæring kan nemlig være en del af vejen.

Jeg har selv et barn med type 1 diabetes og kender derfor til de svære følelser og de udfordringer det giver når sygdom bliver en del af hverdagen.

Jeg har i 25 år arbejdet med mad, personlig ernæring samt og sundhed i mange forskellige sammenhænge, både som praktiserende klinisk diætist og som underviser på diætistuddannelsen.

Min tilgang til vejledning bygger på evidensbaseret viden, som jeg sammen med dig tilpasser hverdagslivet. Jeg er autoriseret klinisk diætist (autorisations ID: 05LFP) og har desuden en kandidatgrad i klinisk ernæring.

Asta Nissen
Psykoterapeut, coach og mentor 

(Til venstre på fotoet)

Som yngre har jeg oplevet, hvordan det er at føle sig alene og ked af det og derfor spise en hel del mad i løbet af eftermiddagen, fordi det var den løsning jeg kunne finde.

At spise trøstede mig og dulmede mine triste følelser, men det gav mig også dårlig samvittighed, som jeg brugte tid på og som gjorde mig endnu mere ked af det. I dag har jeg et balanceret og nydelsesrigt forhold til mad og spisning. 

Jeg har 15 års erfaring med vejledning og samtaler. Herudover har jeg undervist, som lektor i sundhedspsykologi og forandringsforløb og så er jeg cand.mag. og master i sundhedspædagogik.