Book en gratis samtale på 15 min. og få støtte til din sundhed  Ja tak

 

 

 

 

 

              Madro&Psyke

 

 

  

 

 

Madro&Psyke

Madro&Psyke

Slankekure, kontrol og gentagende forsøg efterfulgt af tristhed og selvbebrejdelser, når det ikke lykkes, er noget som de allerfleste kender til, når man ønsker at tabe sig og få det bedre med sig selv.

Grunden til at kiloene ryger på igen efter et vægttab eller vi aldrig når derhen skyldes et indre pres, som vi helt uskyldigt kommer til at skabe, fordi vi så brændende ønsker forandring.

Men der er en anden vej…vi skal have det godt før vi får energi, trives og har overskud – og så kan forandring og et vægttab komme langt lettere og uden en oplevelse af at skulle anvende viljestyrke eller presse sig selv. 

Er det noget for mig?

På holdet ”Madro&Psyke” er der tid og ro til at opdage, hvordan du kan opnå balance og ændringer af  dine mad- og spisevaner uden at du oplever den tristhed, stress og uro, som du kun kender alt for godt. 

Holdet er for dig, der gerne vil have det bedre med dig selv og dine madvaner og tanker om mad. Holdet er også for dig, der har prøvet alverdens slankekure og som måske har haft yoyovægt store dele af dit liv. 

Vi går en vej, hvor glæde, overskud, ro og balance fylder. På holdet støttes du til at opdage, hvordan du kan nyde mad i en større balance med hverdagen, kroppen, din naturlige vægt og sammen med de mennesker, der er en del af dit liv og din hverdag.

Holdet er eksklusivt med kun 8-16 deltagere, så der er tid og plads til at få talt og lyttet.

Er man mest til at lytte, så er der ingen taletvang. Man deler kun det, som man har lyst til og vi har tavshedspligt over for hinanden.

Både Line, der er klinisk diætist og Asta, der er mentor i mad og psyke er holdets vejledere hver gang. Så du får altid den helt rigtige hjælp, hvad angår både mad, spisemønstre og hvordan vi forholder os til vores sind og psyke, når vi ønsker at skabe forandring i vores liv på den gode måde.

De enkelte mødegange

1) Find roen og forstå, hvordan dit sind virker – genfind din sundhed med en enkel, let og helt ny forståelse af psyken – glæd dig. 

2) Lær din sult og mæthed at kende – oplev din kloge mavefølelse og find frem til, hvordan den kan guide dig i hverdagen. 

3) Introduktion til, hvordan du med opmærksomhed på mængder og variation kan opnå et varigt vægttab. Vi spiser og hygger sammen.

4) Du er ikke din vægt – forstå hvorfor vægten svinger op og ned og find roen på den lange bane. På dette hold bliver du ikke vejet hver gang, men vi hjælper dig med den nyeste specialviden om, hvad din vægt rent faktisk fortæller dig – mange overraskes og føler lettelse.

5) Følelsesmæssig spisning, cravings og spisemønstre – hvad er det, der sker? Tanker, følelser og vejen hjem – du er helt normal og det er mere enkelt end du tror.

6) Om forandringens sande natur og festligt farvel – om at få aha-opdagelser og gå efter den gode følelse.

 

Hvornår

Næste kursus forløber over 6 torsdage fra kl. 18:30 – 21:00 på følgende datoer: 20/8, 27/8, 3/9, 10/9, 17/9 og 24/9  –  2020.

Hvor

Hauchsvej 4, 1. sal, 4180 Sorø

Det får du!

  • 15 timers undervisning med to vejledere
  • Grundig vejledning med fokus på madvalg og mængder
  • Moderne psykologi der giver dig selvindsigt og hjælper dig med at opløse negative tanker og mønstre – uden at grave i problemer eller fortidens oplevelser
  • Præcis vejledning, hjælp og personlig støtte
  • 1 middag med holdet
  • Lukket FB-gruppe med sparring og støtte i hele perioden
  • Kaffe, te og materialer
  • Under hele forløbet vil der være mulighed for specifik sparring, hvis du har diabetes

 

 

Pris

Du er tilmeldt, når du har indbetalt 2.495,- på konto 6822 – 0001313866 eller på mobilepay: 41220522.

Vi kan sagtens aftale en ratebetaling, så du kan betale beløbet over tid.

Husk at skrive navn, telefonnummer og mailadresse i bemærkningsfeltet. Tilmeldingen er bindende og vi refunderer ikke ved udeblivelse. Læs mere om kontakt og priser her.

Er du i tvivl eller har spørgsmål?

Inden tilmelding tilbyder vi altid en gratis samtale på 15 min over telefon eller Skype.

Ring til  Line på: 53802252 (specielt ved diabetes) eller Asta: 41220522. Du kan også skrive til os på info@bak-nissen.dk.