Book en gratis samtale på 15 min. og få støtte til din sundhed  Ja tak

Hvad siger andre?

Hvad siger andre?

Her kan du læse om, hvad andre har fået ud af de individuelle samtaler.

Kvinde med diabetes
”Jeg er fuldstændig høj over alt det, du fortalte mig i går. Diabetes har fyldt rigtigt meget hos mig, som du også kunne mærke, og nu føler jeg for første gang i et år, at JEG har kontrol over sygdommen – og ikke omvendt. Og Line – du er altså en formidabel formidler – indlevelse, jordnære råd og en ligefrem tilgang til tingene. I like!”

 

Kvinde, 44 år
“Kan man som 44-årig sige, at man har ændret sit perspektiv på tilværelsen? Og at det er sket på to uger? Det lyder vildt, men det er faktisk det, der er sket. Har talt med Asta to gange og må bare sige, at sætningen: “tanker skaber følelser” på to uger er blevet en trofast følgesvend. Den overkritiske, overtænkende og overkontrollerende person, som jeg var blevet, er nu så småt begyndt at blive mere pragmatisk. Helt konkret har det betydet, at jeg er blevet bevidst om, at de følelser jeg har, er skabt af mine egne tanker om mig selv og om min omverden. Min verden er ikke blevet lutter lykke fra den ene dag til den anden, men jeg kan sige, at de negative tanker er blevet mere forbipasserende, og jeg er blevet meget bevidst om, hvordan mine tanker skaber negative illusioner og luftkasteller, hvis jeg dyrker dem.

 

Et eksempel er, at jeg i årevis er vågnet om morgenen og som det første har gennemgået, hvad jeg spiste i går. Disse tanker er stadig i baghovedet, men slet ikke så insisterende og definerende for min dag, som de var før. Og i morges dukkede tankerne først op efter 10min, og det er en stor sejr. Herudover har jeg i det seneste år haft nogle dårlige tanker omkring, at jeg ikke længere kunne løbe, som jeg tidligere kunne. Men det ændrede sig fra den ene dag til den anden, fordi det gik op for mig, at det blot var en tanke. Samme dag løb jeg 9km uden pause.

 

PS Jeg er meget skeptisk i forhold til selvudvikling, men disse principper er simpelthen så logiske, at jeg finder stor mening i dem. Kan kun takke Asta af hele mit hjerte <3”

 

Kvinde i 50érne
“Jeg har fået en forståelse af, at det er mine tanker der får mig til at spise usundt. Når jeg får lyst til at spise for meget eller spise uden at “smage” forsøger jeg at mærke, hvilken tanke / følelse der har udløst min lyst til slik/kage/is. Asta har fået mig til at forstå, at jeg nu kan vælge. Det virker ikke helt hver gang, men jeg bliver bedre og bedre til at stoppe op og fornemme, hvad der har udløst tanken om usundt.

 

Jeg forstår nu, at noget af det værste jeg kan, er at blive for over-kontrollerende. Kontrol er en form for forbud og forbud er til for at brydes. I længden kan jeg ikke forbyde alt, hvad jeg syntes er en vigtig del af at hygge. Forbud får mig til at overspise uden at “smage”. Jeg kan vælge, hvornår og hvor tit jeg vil forkæle mig selv med noget rigtig lækkert, det er bedre at kalde det lækkert end at tænke på det som forbudt. Jeg falder ind imellem i med mit “gamle mønster”. Nu kan jeg se tilbage på, hvilke tanker/tanke der udløste min overspisning og i fremtiden opdage den inden jeg spiser og så sige til mig selv, at det bare er en tanke.

 

Over tid er jeg sikker på, at jeg med hjælp fra Asta kommer til at have et naturligt forhold til slik/kager/is. Jeg har fået øjnene op for, hvorfor jeg i mange år har haft yoyo-vægt.”

 

Kvinde i 40érne
“Jeg vil gerne dele min gode historie. Først kunne jeg mærke, at jeg blev større og større. Jeg kan lide, at min mad er sund og jeg prøvede alt muligt, men jeg hader slankekure. Jeg tænkte, mon der er nogen, som kan hjælpe mig? Så fandt jeg Asta og jeg fik hjælp og mange gode forslag. Jeg fandt ud af, at jeg ikke behøver slankekur. Wauh! Det var et kæmpe plus for mig. Før spiste jeg meget, syntes jeg skulle spise og jeg pressede min datter til at spise med. I dag er det bare anderledes. Og Asta hun er nem at forstå og meget god til at lytte. Jeg vil varmt anbefale hende, hvis du har brug for hjælp. Hun er der for dig og mig.”?❤️

Najagtava, Nuuk, Grønland.

Kvinde i 40érne

“Jeg har gået med tusind tanker. Det hele har flakset rundt i knolden på mig, særligt når det gælder mad og krop, som jeg er indædt irriteret over konstant at bruge tankevirksomhed på. Så med hovedet flimrende som en nyrystet snekugle skrev jeg en aften til Asta, som jeg var stødt på i min trawling af nettet efter stof om psykologi og mad. Hun ringede allerede formiddagen efter, og vi talte sammen en time. Helt nærværende og koncentreret fra starten på en rolig og varm måde. Der er gået et par timer efter samtalen, mens jeg skriver det her, og jeg har det som om, al sneen i snekuglen er dalet ned og har lagt sig, hvor det skal ligge. Jeg behøver ikke tænke så udmattende meget over hvert eneste snefnug. Jeg vil bare være her. En samtale som et kram og et virkelig rart puf videre i den rigtige retning. Jeg tror, Asta kan tale sig lige ind i det hele.”

Maria,  København.

Her kan du læse om, hvad andre har fået ud af et holdforløb hos os.

Kvinde i 50érne
For første gang i mit liv oplever jeg mere balance i mit spiseri! 
Trangen til sødt eller usundt eller overspisning har mindre magten over mig. Jeg har mere lyst til sunde madvarer, grønt samt mindre portioner. 
Jeg synes der er en stor frihed i at man stort set kan/må spise alt. Og går det hele skævt en dag med alt for meget mad, rødvin mv., så er man hurtigt “med på vognen igen”. 
Trøstespisning er blevet fjernet. Glæden ved at vælge sundere råvarer er vokset uden kamp! Har tabt 3 kg på de 6 uger – en dejlig følelse <3
Tak for jer <3 

Kvinde i 30érne
“Et forløb hos Bak&Nissen har ændret mit liv. Det har været en rejse, som tog nogle drejninger, som jeg slet ikke havde forventet. Asta og Line er utroligt søde og behagelige. Kurset var ikke kun om Sense, men lige så meget nogle timer, hvor man lærer rigtig meget om sig selv. Du kommer derfra med en stor selvindsigt. Tusind tak! “

Kvinde i 30érne
I er helt fantastiske, er så glad for forløbet hos jer. Der har været så mange episoder, der har været en øjenåbner for mig, udover det har jeg fået så mange gode input, jeg kan arbejde videre med. Tak for jer ✨✨✨✨✨. ??

Kvinde i 50érne
Forløbet har givet mig ro – troen på, at jeg ER god nok – helt som jeg er. Jeg har fundet glæden igen – og ved nu, at alt der skal komme til mig kommer, når jeg er klar. Også vægttab.

I har “reddet” mit liv. <3  Tusind tak for jer.

Kvinde i 40érne
“Jeg har været på 7 ugers rejse, som ikke stopper, men kun lige er begyndt. Hvis jeg skulle give et godt råd til dem, der har prøvet alle kure og slankehold og ikke noget har virket, så er det her kursus vejen frem. Tænk at starte på et hold, hvor du ikke bliver vejet og bedømt på om du har tabt dig, men bliver anerkendt for den du er. Jeg glæder mig til næste hold.”

Kvinde i 50érne
Det er en rar oplevelse <3

Har oplevet at opdage, at yndlingsslikket ikke smagte særligt godt…øv 😉

Hvis man vil se anderledes på ens tanker – som jo bare er tanker – så er du kommet til det helt rigtige sted.

Kvinde i 50érne
Når mine tanker kommer til mig, er jeg begyndt at sige til mig selv, at det kun er tanker. Og væk er så alt det triste, der kom til mig. Mit humør er kommet tilbage. Tak for jer <3

Kvinde i 40érne
Det har været et forløb, der har givet mig redskaber og indsigt til at slippe kontrol. Det betyder ikke, at jeg lader stå til, men en indsigt i, at de tanker jeg/man slås med ikke er virkelige/virkeligheden og det dermed er blevet nemmere at være i nuet. 
I forhold til vægttab har det givet en ro – så målet ikke er at tabe en masse kilo, men at finde ro og accept i, at jeg er god nok som jeg er. Line og Asta er super undervisere og det kan virkelig anbefales at deltage i et forløb.

Kvinde i 50érne
“Jeg troede, at det skulle handle mest om mad og Sense for mig, men det var ikke det, som jeg fik mest ud af. Det var mig som menneske og hvordan jeg kunne bruge Sense i mit eget liv. Dejligt at møde en masse nye mennesker, som har historier man kan genkende fra sig selv og se, at man bare er helt normal. Godt at man ikke skal på vægten og vejes, men fik nogle gode værktøjer til, hvordan jeg kunne tabe mig uden at det er vægten, der skulle styre mit liv. Det må gerne tage lidt tid at tabe mig – det vigtige er, at jeg har det godt i livet mens det sker.

Kvinde i 50érne
“Jeg synes, at det har været en fantastisk rejse. Jeg er blevet gladere, for intet er jo forbudt. De andre på holdet har været medårsag sammen med Asta og Line til, at det har været sådan en succes. Asta og Line får mine allervarmeste anbefalinger.”

Kvinde i 30érne
“Et skønt kursus, en meget positiv og tryg atmosfære. Et sted hvor jeg har kunne være ærlig og udvikle mig både med min mad, men også med mit indre. Jeg vil helt sikkert anbefale det til alle, da jeg selv har haft stor gavn af det jeg har lært og oplevet.”

Kvinde i 40érne
?????
Et helt igennem fantastisk kursus, som er anderledes end hvad jeg ellers har prøvet. Line og Asta supplerer hinanden fantastisk – Asta taler om sundhedspsykologi og Line taler om det fysiologiske – og så er alt krydret med Sense. Jeg er kommet igennem kurset med en følelse af et gladere “jeg” og er blevet guidet til, hvordan jeg kan få et vægttab ved at følge Sense og leve med Sense efter kurset. For første gang er jeg ikke bange for at falde tilbage.”

Kvinde i 50érne 
De 3 P´er (Penge, pas og p-piller 😉 ) er en rejse til at genopdage din kloge stemme, din intuition – og det er en rejse, der aldrig ender. Asta og Line er de bedste rejseledsagere/guides man kan ønske sig.
Bon Voyage