Book en gratis samtale på 15 min. og få støtte til din sundhed  Ja tak

Mere Madro 
– et onlineforløb med Asta

Mere Madro 
– et onlineforløb med Asta

Har du tænkt på, at når vi er i godt humør, så tænker vi mindre på, hvad vi skal spise, hvordan vores krop ser ud, eller hvad vi vejer. Alting opleves lettere og får mindre betydning for os. Og når vi så er triste eller trætte, så kan tankerne om mad, krop, vægt og spisning fylde ALT og nogle gange helt tage over, så det kun er det, vi kan tænke på hele dagen.

Med dette forløb vil jeg gerne skabe mulighed for, at man på et lille hold, kan fordybe sig i De Tre Principper/Indre Sundhed i forhold til sine tanker og sit forhold til sundhed, mad, krop og vaner. Mine erfaringer er, at vi nogle gange skal tale om og opdage helt andre ting om os selv, før vi giver slip på tanker, der handler om mad.

Jeg har via samtaler og holdforløb med udgangspunkt i De tre principper/Indre Sundhed erfaring med, at når vi begynder at lytte til vores meget kloge og hjælpsomme krop, så kan forandring opstå langt nemmere og at livskraften altid står klar til at hjælpe os videre, hvis vi giver den lov.

Min erfaring er også, at jeg kan hjælpe med at sige farvel til sundhedsmyter, som vi helt uskyldigt har troet på, som sande, men som ikke er hjælpsomme. På den vis vil jeg også i forløbet her dele min mangeårige erfaring fra ernæringsområdet, når det synes hjælpsomt.

Forløbet indeholder:

  • 8 gange, hvor vi mødes online i 1 ½ time over Zoom
  • 1 individuel samtale – tidspunktet aftaler vi undervejs i forløbet
  • Fælles Facebook gruppe, hvor man kan dele og sparre 

Tid, datoer og kontakt:

Tid: kl. 19-20:30

Datoer: Endnu ikke fastsat, kontakt mig på nedenstående nummer, hvis du vil høre nærmere.

Pris: 3.500 kr.

Jeg vil gerne tale med dig om, hvorvidt forløbet her er noget for dig inden du tilmelder dig.
Så ring til mig på nr.: 41220522 mellem kl. 8 – 17, også hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil have mere at vide om forløbet.

C.V.

  • Uddannet i Inside-out forståelsen v. psykologhuset Intakt 
  • Mindfulness instruktør
  • 1000 vejledningssamtaler bag sig fra sundhedscenter, psykiatrien og privat praksis
  • Master i sundhedspædagogik og Lektor i sundhedsvejledning
  • Medforfatter til bøgerne “Livet har dig” (2019) og “Livet har dig altid” (2020)

 

Vil du vide mere?

Asta er medforfatter til bøgerne “Livet har dig” (2019) og “Livet har dig altid” (2020) som i et hverdagssprog introducerer til den nye sundhedspsykologi og forståelse af vores sind, som vi underviser i på vores kurser og ved samtaler. I bøgerne fortæller også helt almindelige mennesker om, hvordan deres liv forandrede sig positivt efter at lære denne nye forståelse af sindet at kende. Bøgerne kan lånes på biblioteket eller købes hos os i Sorø.

Er du ny i forhold til forståelsen og vil du gerne vide mere, så kan det også være en god ide at læse eller lytte til bogen “Dit selvhelbredende sind”, som er psykolog og forfatter Mette Louise Hollands introduktion til forståelsen: http://ditselvhelbredendesind.dk/